تازه های خبری
آخرین گزارش ها
اخبار
اخبار موسسات و زیرمجموعه ها
اخبار > سومين دوسالانه گرافيك جهان اسلام، جايگاه ارزش‌گذاري،فرهنگ سازي و معيار آفريني پيدا مي‌كند


ابراهيم حقيقي :
سومين دوسالانه گرافيك جهان اسلام، جايگاه ارزش‌گذاري،فرهنگ سازي و معيار آفريني پيدا مي‌كند

 

ابراهيم حقيقي، مدرس، صاحب‌نظر و طراح با سابقه، برگزاري دوسالانه گرافيك جهان اسلام را كه با گسترش فعاليت‌هاي خود براي اولين بار تمامي‌حوزه‌هاي گرافيك را پوشش خواهد داد، زمينه شناخت و رفع نقايص و كمبودهاي گرافيك در ايران و جوامع مسلمان دانست.

ابراهيم حقيقي، مدرس، صاحب‌نظر و طراح با سابقه، برگزاري دوسالانه گرافيك جهان اسلام را كه با گسترش فعاليت‌هاي خود براي اولين بار تمامي‌حوزه‌هاي گرافيك را پوشش خواهد داد، زمينه شناخت و رفع نقايص و كمبودهاي گرافيك در ايران و جوامع مسلمان دانست.

به گزارش دبيرخانه دوسالانه‌هاي جهان اسلام، ابراهيم حقيقي،‌ طراح با سابقه گرافيك در ايران و مدرس و صاحب‌نظر برجسته اين حوزه، برپايي سومين دوسالانه گرافيك جهان اسلام را كه از اين دوره با گسترش فعاليت‌هاي خود براي اولين بار تمامي‌ حوزه‌هاي گرافيك را از پوستر و طراحي نشانه تا جلد كتاب و ... ، شامل مي‌شود، زمينه ساز شناسايي و رفع كليه نواقص و كمبودهاي موجود در عرصه طراحي گرافيك (در تمامي‌سطوح و گرايش‌هاي آن) در حوزه وسيع جهان اسلام و كشورمان عنوان كرد. به عقيده حقيقي اين دوسالانه با شناخته شدن و اعتبار يافتن بيشتر مي‌تواند به تدريج به جايگاه مطلوبي در ايجاد معيارهاي حرفه‌اي، ارزش‌گذاري و فرهنگ سازي رفتار و نگاه زيبايي شناسانه بصري دست پيدا كند.

وي افزود: «تأثيرگذاري و موج آفريني يك حركت مثل همين دوسالانه گرافيك جهان اسلام، وقتي معلوم مي‌شود كه بفهميم بازخورد آن در حوزه مخاطبانش چيست و بازخورد كامل آن وقتي است كه كاملاً شناخته شده باشد. مثل بينال ونيز و فستيوال فيلم ونيز و برلين و كن و ... كه مخاطبان و متقاضيان شركت در آن پيش از اعلام فراخوان و پيشاپيش آثار خود را آماده مي‌كنند، اين مسئله قطعاً زمان مي‌برد تا اين دوسالانه به آن مرتبه از شناخته‌شدگي و تأثيرگذاري برسد.»

اين هنرمند كه سابقه داوري بينال‌هاي متعدد هنري را در كشورمان دارد، مهم‌ترين ويژگي اين دوسالانه را خروج از انحصار پوستر و گسترش حوزه‌هاي فعاليت آن به تمامي ‌رفتارهاي گرافيكي دانست و از برگزاري دو جشنواره جنبي ويژه هم‌زمان با سومين دوسالانه بين المللي جهان اسلام خبر داد. بر اين اساس سومين دوره با اختصاص جشنواره جنبي ويژه‌اي به شناسايي طراح‌هاي قلمي ‌و فونت‌هاي فارسي براي رفع نقيصه‌هاي موجود در اين حوزه و ترغيب طراحان گرافيك به كاربرد اين فونت‌ها اختصاص دارد و جشنواره ويژه ديگري به بخش طراحي كتاب كه به گفته وي تاكنون تنها به طراحي جلد توجه شده مي‌پردازد، در حاليكه ما سابقه‌اي درخشان در انواع بخش‌هاي طراحي كتاب، تجليد، تذهيب، كتاب آرايي، حاشيه بندي و ... داشته‌ايم. حقيقي اظهار اميدواري كرد كه اين دوسالانه، پربارتر و نيز پركارتر از هم دوره‌هاي پيشين خود باشد. حقيقي يادآور شد: «ما اميدواريم در اين دوره بتوانيم گستره فعاليت‌ها را بيشتر كنيم و اين بستگي به كار فكري و توان گذاشتن نيروهاي ما دارد.»

وي در پايان خاطرنشان كرد: «هدف نهايي ما رسيدن دوسالانه گرافيك جهان اسلام به جايگاهي است كه آثار پذيرفته شده در آن الگو و معيار باشند و به تدريج به نقطه ارزش‌گذاري، معيار آفريني و فرهنگ سازي در حوزه گرافيك دست يابد.»

 
 
 

زمان انتشار: سه شنبه ١ بهمن ١٣٨٧ - ١١:١٨ | نسخه چاپي

نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر:
 

خروج




کلیه حقوق متعلق به این پورتال برای فرهنگستان هنر محفوظ است.