همزمان با افتتاحيه هفتمين دوسالانه نقاشي و نمايشگاه «خط، رنگ، حضور» مديرعامل مؤسسه فرهنگي- هنري صبا، خبر از احداث گذر فرهنگي تهران داد. با احداث این گذر فرهنگی، يكي از بزرگترين پروژههاي فرهنگي- هنري،كه از آرزوهاي اصلي هنرمندان و فرهيختگان بود، به تحقق خود نزديك شود.
همزمان با افتتاحيه هفتمين دوسالانه نقاشي و نمايشگاه «خط، رنگ، حضور» مديرعامل مؤسسه فرهنگي- هنري صبا، خبر از احداث گذر فرهنگي تهران داد. با احداث این گذر فرهنگی، يكي از بزرگترين پروژههاي فرهنگي- هنري،كه از آرزوهاي اصلي هنرمندان و فرهيختگان بود، به تحقق خود نزديك شود.
به گزارش روابط عمومي مؤسسه فرهنگي- هنري صبا، وابسته به فرهنگستان هنر، همزمان با گشايش نمايشگاه« خط، رنگ، حضور»، مدير عامل مؤسسه فرهنگي- هنري صبا، خبر از احداث «گذرگاه فرهنگي- هنري تهران» در خيابان برادران شهيد مظفر، مقابل درب مؤسسه صبا داد. طرح اين گذرگاه كه از سالها پيش به عنوان آرزويي از جانب شمار زيادي از پيشكسوتان، صاحبنظران، مسئولان و علاقهمندان هنر مطرح شده بود، هم اكنون با آغاز مرحله اجرايي به واقعيت پيوسته است. واقعيتي كه شايد به عنوان رخداد هنري سالهاي اخير مطرح شود. گذرگاه فرهنگي تهران به تدريج به يكي از مهمترين كانونهاي شكلگيري هنر ملي، آئيني و هنرهاي سنتي و بومي ايران و عرضه آن به انبوه علاقهمندان از سنين و سطوح مختلف تبديل خواهد شد.
محسن زارع، مديريت مؤسسه فرهنگي- هنري صبا، در مراسم گشايش هفتمین دوسالانه نقاشی و اولین نمايشگاه كارگاه هنر مقاومت، خبر ويژه اين مراسم را اعلام كردو گفت: «خيابان صبا، به صورت سراسري، به گذر فرهنگي- هنري تهران تبدیل خواهد شد. به اين ترتيب يكي از پروژههاي فرهنگي که از اصلي ترين آرزوها و خواستهاي هنرمندان و اهالي فرهنگ ايران است به تحقق خود نزديك ميشود. «گذر فرهنگي-هنري تهران» قرار است محل تمركز فعاليتهايي در عرصه هنر ملي، هنرهاي سنتي و بومي، هنر آئيني و هنر مقاومت شود و شاخههاي متنوعي از هنرها را پوشش دهد. به اين ترتيب شاهد تأسيس دهها مركز و كانون هنري، فرهنگي و تفريحي براي شهروندان، دانشجويان، كودكان و نوجوانان در عرصههايي چون هنرهاي تجسمي، هنرهاي نمايشي، موسيقي، رسانه، كتاب، و ... در اين خيابان خواهيم بود.»
محسن زارع به همکاری شهرداری تهران به خصوص شهرداری منطقه شش و فرهنگستان هنر در شكلگيري اين مجموعه عظيم هنر ايراني اشاره کرد و افزود: «اين گذرگاه فرهنگي ويترين چشمگيري از سرمايهها و بضاعتهاي فرهنگ ما و بستري براي حفظ، حمايت، توليد و اشاعه محصولات هنرمندان كشورمان در پايتخت خواهد بود. همچنین پایگاهی برای آشنايي خيل عظيمياز دانشآموزان، دانشجويان و جوانان با ميراث هنر ملي ايراني به شكلي چند منظوره و با امكانات گسترده و فراگير به شمار خواهد رفت، به گونهاي كه تجلي هويت تاريخي، معنوي، فرهنگي و ملي ما در آن مشاهده شود.» وي افزود: «در اين گذرگاه انواع شاخههاي هنري ازجمله هنرهای تجسمي، نمايشي و موسيقي،همچنین انتشارات و كتابفروشي در کنار غرفههاي هنرهاي سنتي ( شاهنامه خواني، نقالي، تعزيه و ...) به فعاليت ميپردازند.»
پروژة گذر فرهنگي تهران همزمان با گشايش هفتمين دوسالانه نقاشي و نمايشگاه «خط، رنگ، حضور» كليد ميخورد.
|