• دوشنبه ١٦ مهر ١٤٠٣
  • En

آرم فرهنگستان هنر
اخبار > سرزمين ايران منبعي براي الهام هنري است+تصاویر


حبيب درخشاني در همراهي با هنرمندان كره‌اي:
سرزمين ايران منبعي براي الهام هنري است+تصاویر

 

حبيب درخشاني، هنرمند و پژوهشگر ايراني كه در بازديد از شهرهاي تاريخي ايران با هنرمندان كره‌اي همراهي دارد، اظهار داشت: «سرزمين ايران منبعي براي الهام هنري است كه موجب شگفتي هنرمندان كره‌اي شده است.»

حبيب درخشاني، هنرمند و پژوهشگر ايراني كه در بازديد از شهرهاي تاريخي ايران با هنرمندان كره‌اي همراهي دارد، اظهار داشت:«سرزمين ايران منبعي براي الهام هنري است كه موجب شگفتي هنرمندان كره‌اي شده است.»
به گزارش روابط عمومي فرهنگستان هنر، طي چهارمين سال متوالي هنرمنداني از كره به ميزباني فرهنگستان هنر، به بازديد از ايران و تعامل با هنرمندان ايراني آمده‌اند.
دکتر حبیب درخشانی نقاش، پژوهشگر و استاد فلسفه هنر دانشگاه تهران كه همراه با اين هنرمندان به بازديد از نقاط مختلف ايران پرداخته است از ديدار اين هنرمندان از اصفهان و يزد و كاشان خبر داد و اضافه كرد: سفر با بازديد از كاشان و باغ فين شروع شد و در اصفهان از ميدان نقش جهان، مسجد امام، سي و سه پل، مسجد شيخ لطف الله، خيابان چارباغ و... ادامه يافت. در يزد هم تا امروز به بازديد از مسجد جامع، دخمه، دانشگاه هنر يزد، بازار ميدان خان و ميدان امير چخماق پرداخته‌اند.

درخشاني از شگفتي زياد هنرمندان كره اي در بازديد از مكان‌هاي تاريخي خبر داد و اضافه كرد: سرزمين ايران منبعي براي الهام هنري است و به همين دليل موجب شگفتي هنرمندان كره اي شده است. همه اين هنرمندان دوربين به دست از نقاط مختلف شهر به عكاسي و ايده برداري مي پردازند. يكي از اعضاي گروه نيز مرتب مشغول به طراحي از فضاها و هر آنچه كه به چشم مي‌‌آمد، بود.

اين پژوهشگر هنر ادامه داد: چون بيشتر اعضاي اين گروه در زمينه هنرهاي جديد، اينستاليشن، كانسپچوآل آرت و نمونه‌هايي اين چنين فعاليت مي‌كنند، بيشتر به فرم و ايده توجه دارند. هنرمندان كره در ايران به دنبال ايده هستند. در هنر جديد آنچه كه مورد توجه است ايده و اجراست و تكنيك به آن معنايي كه در هنر گذشته مورد توجه بوده در هنر جديد مورد نظر نيست و بيشتر به بيان، اهميت مي‌دهند و اينكه بتوانند يك انديشه را بيان كنند.

وي اين سفر را نه براي اجرا كه سفري براي ديدن دانست و ادامه داد: كره اي‌ها در اين سفر به دنبال منابع بودند، از گوشه گوشه نقاط مورد بازديد عكاسي، تصويربرداري و طراحي كردند تا منابعي از ايده‌هاي جديدي  براي كار هنري خود به كار ببرند. آن‌ها به شي توجه بسياري داشتند و از بازارهاي شهرهاي مورد بازديد، صنايع دستي بسياري خريداري كردند تا در اجراهاي خود از آن بهره ببرند. همچنين آن‌ها نگاه جالبي به اشيا داشتند و از زاويه خاصي به اشيا نگاه مي‌كردند كه با در كنار هم قرار دادنشان معاني جديدي، خلق كنند.

حبیب درخشانی اين رفت و آمد هنرمندان و تبادل آن‌ها را در معرفي هنر ايران و كره به هم بسيار موثر دانست و ادامه داد: تا از نزديك چيزي ديده نشود، ممكن است تصور واهي داشته باشيم. وقتي رويارويي و برخورد صورت مي‌گيرد، معاني عوض شده و تجربه حضوري به دست مي‌آيد كه تنها با لمس فضا به وجود مي‌آيد.

وي در انتها اضافه كرد: اين دسته از هنرمندان جديد كره كه از ايران بازديد داشتند به جنبه‌هاي معنوي هنر توجه بسياري داشتند و سعي مي‌كنند به مدد ابزار، بياني شخصي به نمايش بگذارند. كره‌اي‌ها معتقدند با ساده‌ترين عناصر طبيعي و ارتباط انسان با طبيعت مي‌توان به بيان خاصي دست پيدا كرد كه اين بيان در جهت پالايش شخصيت انسان به كار بياييد و به ديگران خدمت  و ارتباط برقرار كند.

ديدار هنرمندان كره از پنچ شنبه 3 مهر ماه در تهران با آماده سازي نمايشگاه مشترك شان با هنرمندان ايراني در موسسه فرهنگي - هنري صبا وابسته به فرهنگستان هنر ادامه خواهد داشت.
براي مشاهده تصاوير اين سفر اينجا كليك كنيد.



 
 
 

زمان انتشار: سه شنبه ١ مهر ١٣٩٣ - ١٦:٥٦ | نسخه چاپي

نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر:
 

خروج




اخبار
;