• دوشنبه ١٩ آذر ١٤٠٣
  • En

آرم فرهنگستان هنر
اخبار > ضرورت توجه ویژه به هنر در تدوین قانون برنامه هفتم توسعه کشور


در دیدار نایب‌رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی از فرهنگستان هنر عنوان شد:
ضرورت توجه ویژه به هنر در تدوین قانون برنامه هفتم توسعه کشور

 

علیرضا اسماعیلی، سرپرست فرهنگستان هنر، با غلامرضا منتظری، نایب‌رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس، دربارة راهکارها‌ی افزایش تعاملات فرهنگی و هنری، دیدار و گفت‌وگو کرد.

علیرضا اسماعیلی، سرپرست فرهنگستان هنر، با غلامرضا منتظری، نایب‌رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس، دربارة راهکارها‌ی افزایش تعاملات فرهنگی و هنری، دیدار و گفت‌وگو کرد.

به گزارش روابط‌عمومی فرهنگستان هنر، در ابتدای این جلسه علیرضا اسماعیلی، سرپرست فرهنگستان هنر، ضمن اشاره به جایگاه و نقش فرهنگستان هنر در امر سیاستگذاری و پژوهش هنر، ابراز امیدواری کرد با همراهی و حمایت کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی و ارتباط بیشتر فرهنگستان با این کمیسیون، زمینه‌های رشد و اعتلای بیش از پیش هنر ایرانی- اسلامی، با محوریت فرهنگستان هنر، فراهم شود.

وی سپس به فعالیت‌های فرهنگستان هنر و نقش مؤثر اعضای پیوسته و گروه‌های تخصصی در اجرای طرح و برنامه‌های هنری پرداخت و از پژوهش‌های اثرگذار و جریان‌ساز دو دهه فعالیت این فرهنگستان، همانند انجام طرح‌های کلان پژوهشی، برگزاری دوسالانه‌های جهان اسلام و شناسایی و معرفی مکاتب، سبک‌ها و شخصیت‌های بزرگ هنری و تشکیل گروه هنر انقلاب یاد کرد.

اسماعیلی در ادامه به برنامه‌های آتی این فرهنگستان، ازجمله بررسی و آسیب‌شناسی وضعیت هنرها در سدة چهاردهم هجری شمسی، فراهم کردن مقدمات ادامة برگزاری دوسالانه های هنری جهان اسلام، شناسایی و چاپ نسخ نفیس هنری ایران در مجموعه‌های داخل و خارج از کشور و توجه به مباحث نظری و اقتصاد هنر اشاره کرد و نگاه جدی‌تر به مقولة فرهنگ و هنر با اعتنا به بخش اعتباری آن را ضروری دانست.

در ادامه علی منتظری، عضو پیوسته فرهنگستان هنر و رئیس گروه نمایش و ادبیات نمایشی، توجه و رویکرد دقیق متولیان و مسئولان را به انواع هنر خواستار شد و بر ضرورت فراهم آوردن تمهیدات لازم از سوی نهادهای قانون­گذار، به‌ویژه مجلس شورای اسلامی و شورای عالی انقلاب فرهنگی، در فراگیر و عمومی­سازی هنر و تکریم و پاسداشت هنرمندان تأکید کرد.

غلامرضا منتظری، نایب‌رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس، با تشکر از دستاوردهای هنری که تاکنون فرهنگستان هنر به جامعه ارائه کرده است، گفت: خوشبختانه فرهنگستان هنر در سال‌های فعالیتش توانسته تجربه‌های ارزشمندی به دست بیاورد. نوع نگاه و اندیشه‌ای که در فرهنگستان وجود دارد، بسیار تعیین­کننده بوده و به همین دلیل از دیدگاه ما و دیگر مدیران فرهنگی و هنری کشور، از منزلت و ارجمندی برخوردار است و قطعاً به‌همان نسبت بدان توجه می‌شود.

او راه‌حل‌‌هایی را برای برون‌رفت از وضع اقتصادی موجود در هنر مطرح کرد و افزود: ما باید کار را زیربنایی ببینیم و دغدغه‌مان باید ادامة مسیر و گسترش دامنة تولیدات باشد.

نایب‌رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس، همچنین تاکید کرد: توجه به هنر در تدوین قانون برنامه هفتم توسعه کشور ضروری است و باید برای هموار کردن جادة هنر در کشور سعی و تلاش کرد. تاکید مقام معظم رهبری(مدظله‌العالی) نیز به مقولة اقتصاد و هنر برای اهمیت این دو مقوله در کنار هم است. باید نمایشگاهی از توانمندی‌های فرهنگستان ارائه شود تا مدیران ارشد هنری و سایر مسئولان بدانند که این نهاد چه وظیفه‌ای دارد و در حال انجام چه امور مهمی است.

 

برگزاری هفته‌های فرهنگی- هنری با کشورهای مجاور راه‌کارِ دیگری بود که منتظری پیشنهاد داد و تکمیل کرد: این کار نه تنها پیوند فرهنگی را مستحکم می‌کند بلکه زیربنایی را برای سایر تحولات فرهنگی کشور رقم می‌زند. او نقش مهم رسانة ملی را نیز برای معرفی فرهنگستان هنر در سطح ملی، ضروری دانست. پس از پایان این گفت‌وگو، نایب‌رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس و هیأت همراه از نمایشگاه­های هنری در مؤسسه صبا بازدید به عمل آوردند.

این جلسه با حضور علیرضا اسماعیلی، سرپرست فرهنگستان هنر؛ غلامرضا منتظری، نایب‌رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس؛ علی منتظری، عضو پیوستة فرهنگستان هنر، کیوان رحیمی، دبیر فرهنگستان هنر و سجادمحمد یارزاده، سرپرست مؤسسه فرهنگی هنری صبا، در فرهنگستان هنر برگزار شد.

 

 

 


 
 
 

زمان انتشار: چهارشنبه ١٠ دی ١٣٩٩ - ١٧:١٦ | نسخه چاپي

نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر:
 

خروج




اخبار
;