• چهارشنبه ١٤ آذر ١٤٠٣
  • En

آرم فرهنگستان هنر
اخبار > تفاهم‌نامه همکاری بین فرهنگستان هنر و سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی امضا شد


با هدف هم‌افزایی و تعامل فرهنگی و هنری؛
تفاهم‌نامه همکاری بین فرهنگستان هنر و سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی امضا شد

 

تفاهم‌نامه همکاری بین فرهنگستان هنر جمهوری اسلامی ایران و سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در زمینه همکاری مشترک و هم‌افزایی برای توسعه و تعامل فرهنگی و هنری با رویکرد دیپلماسی هنر، اقتصاد هنر و گردشگری هنری امضاء شد.

تفاهم‌نامه همکاری بین فرهنگستان هنر جمهوری اسلامی ایران و سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در زمینه همکاری مشترک و هم‌افزایی برای توسعه و تعامل فرهنگی و هنری با رویکرد دیپلماسی هنر، اقتصاد هنر و گردشگری هنری امضاء شد.

به گزارش روابط‌عمومی فرهنگستان هنر، به نقل از سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، این تفاهم‌نامه میان فرهنگستان هنر به نمایندگی کیوان رحیمی، دبیر این فرهنگستان و سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی به نمایندگی حجت‌الاسلام مهدی ایمانی‌پور، معاون همکاری‌های علمی و فرهنگی سازمان و در محل این سازمان، به امضاء رسید.

رحیمی در سخنانی، ضمن ابراز خرسندی از امضای یادداشت تفاهم‌نامه همکاری بین فرهنگستان هنر جمهوری اسلامی ایران و سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، گفت: با توجه به وظایف ذاتی دو دستگاه و پرداختن به مقوله دیپلماسی هنر، این تفاهمنامه می‌تواند مفید و راهگشا باشد.

دبیر فرهنگستان هنر افزود: حلقه گمشده بحث‌های فرهنگ و هنر، دیپلماسی است که از گذشته دور تاکنون با همکاری سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی مرتفع شده است و امیدواریم با هم‌افزایی بیشتر اقدامات و فعالیت‌های خوبی در زمینه فرهنگ و هنر انجام دهیم.

وی با تأکید بر گسترش همکاری مشترک با رویکرد دیپلماسی هنر در خارج از کشور مطرح کرد: امضای این تفاهم‌نامه موجبات سازماندهی بیشتر همکاری‌های بین‌المللی بین دو دستگاه را خواهد کرد.

رحیمی ادامه داد: نمايش و ادبيات نمايشی، موسيقی، معماري و شهرسازي، هنرهاي سنتي و صنايع دستي، هنرهاي تجسمي، سينما و چندرسانه‌اي از جمله گروه‌های تخصصی فرهنگستان هنر به شمار می‌روند که می‌توان با همکاری هر یک از این بخش‌ها، زمینه شناخت بستر‌های مناسب گسترش فرهنگ و هنر اسلامی و ايجاد شناخت نسبت به هنر ايرانی در خارج از کشور را فراهم کرد.

تأکید بر پيشبرد اهداف فرهنگی و هنری ايران و معرفی آن به جهانيان

حجت‌الاسلام ایمانی‌پور در سخنان خود، به تعاملات و همکاری‌های سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و فرهنگستان هنر اشاره کرد و امکانات و ظرفیت‌های لازم برای همکاری‌های بین‌المللی را برشمرد.

وی امضای تفاهمنامه همکاری را موجب هم‌افزایی امکانات سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و فرهنگستان هنر با هماهنگی رایزنی‌های فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور و شکل‌دهی منسجم و نظام‌مند تر به همکاری‌ها با توجه به پتانسیل‌های دوطرف دانست.

حجت‌الاسلام ایمانی‌پور تأکید کرد: مهم‌ترین اصل در اين تفاهم‌نامه همکاری، پيشبرد اهداف فرهنگی و هنری ايران و معرفی شايسته آن به جهان و جهانيان است.

وی در ادامه، با اشاره به برگزاری گفت‌وگوهای فرهنگی بین ایران با مناطق و کشورهای مختلف از سوی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، پیشنهاد همکاری کادر علمی فرهنگستان هنر در این گفت‌وگوها با رویکرد دیپلماسی هنر را داد.

همچنین، بهره‌گیری از ظرفیت فرهنگستان هنر برای معرفی فرهنگ و هنر ایرانی اسلامی در زمینه هنرهای تجسمی، نقاشی، خط و نقاشی در موزه‌های مطرح جهان را مطرح کرد.

وی در پایان سخنانش، خاطرنشان کرد: در شرایط فعلی نیز که ویروس کرونا در جهان منتشر شده، نگاه‌ها به سمت نمایشگاه‌های مجازی و آنلاین رفته است تا سلامت بازدیدکنندگان و شرکت‌کنندگان حفظ شود؛ از این رو می‌توان در مسیر همکاری مشترک بین سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و فرهنگستان هنر نمایشگاه‌های هنری در بستر فضای مجازی برپا کنیم.

در ادامه این دیدار که محبوبه پلنگی، مدیرکل امور‌بین الملل فرهنگستان هنر نیز حضور داشت؛ محمدعلی کیانی، مدیرکل همکاری‌های امور ایرانیان و خارج از کشور سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، پیشنهاد بهره‌گیری از کارگروه دیپلماسی هنر در اجرایی شدن برنامه‌های مشترک فرهنگی و هنری و برگزاری وبینار هنر اسلامی در خارج از کشور را داد.

 

 


 

 
 
 

زمان انتشار: شنبه ٥ مهر ١٣٩٩ - ١٢:٢٩ | نسخه چاپي

نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر:
 

خروج




اخبار
;